DE LA DORINTA LA INDEPLINIREA EI, SUNTEM NOI,      AP PROIECT SRL

Într-o piaṭă aflată în continuă schimbare, AP PROIECT are ca obiectiv dezvoltarea ariei de acoperire a lucrărilor de instalaţii termice, electrice şi sanitare pentru construcţii civile şi industriale.

In cadrul AP PROIECT, găsiţi cei mai buni profesionişti, mereu pregătiţi să vă rezolve problemele sau să vă dezvolte proiectele. Chiar dacă aveţi nevoie de serviciile unui singur instalator sau a unei întregi echipe, noi suntem mereu pregătiţi să vă oferim sprijin.

Fie că e vorba de o simplă montare de termostat sau de instalarea celei mai complicate instalaţii termice, noi vă oferim servicii complete la cea mai înaltă calitate.

Echipele noastre sunt formate din instalatori autorizaţi cu o vastă pregătire şi experienţă profesională.

Pentru fiecare lucrare efectuată de unul din instalatorii nostri  sau o echipă  veţi beneficia de garanţie.

 

 

Valorile noastre sunt Respect, Corectitudine,Siguranţă, Profesionalism. Încrederea este esentiala in dezvoltarea unei relatii de parteneriat.

Suntem întotdeauna aproape de clienţii noştri, asigurându-ne permanent asupra nevoilor si cerinţelor acestora. Existenta transparentei totale inca din faza de prezentare si gasirea soluţiilor in vederea stabilirii celei mai bune variante, asigură întregului proiect un succes.

Instalatii Gaze Naturale Bucuresti-AP Proiect

Executam instalatii la orice nivel : apartamente , locuinte , imobile de locuinte cu mai multe apartamente , asociatii de locatari , ansamble de locuinte si constructii industriale.

Atuurile noastre:

  • lucram in domeniul instalatiilor pentru constructi de peste 30 ani;

  • garantam calitatea lucrarilor executate;

  • nu facem compromis la calitatea materialelor folosite la executia lucrarilor de instalatii;

  • suntem punctuali , ne prezentam la timpul si la locul stabilit asa cum am promis; 

  • raspundem la telefon si in afara orelor de program;   

 


instalatii gaze naturale (firma autorizata ANRE ).instalatii de incalzire din cupru sau alte materiale.incalzirea in pardoseala.instalatii sanitare si de canalizare verificari si revizii tehnice.instalatii de gaze naturale .montaj sistem de siguranta gaze naturale , electrovana gaz actionata de detectoare de gaz , detectoare de gaz.instalatii de hidrofor.instalatii pentru ridicarea presiunii apei, vas tampon, vas hidrofor.instalatii pentru prepararea apei calde menajere la locuinte unifamiliale, asociatii de locatari,vestiare intreprinderi, consum tehnologic instalatii industriale.montat centrale termice murale, cazane de apa calda, baterie de egalizare a presiunii.reparatii centrale termice mici , medii si mari